материали за реклама

Български English
  • Над 50 цвята PVC фолиа Над 50 цвята PVC фолиа
    Богат избор от PVC фолиа за всички цели.
  • Над 50 цвята PVC фолиа Над 50 цвята PVC фолиа
    Богат избор от PVC фолиа за всички цели.

Принт фолио за под Grafiprint FLOORPR

Едрова цена: по оферта
Цена: 13.20 лв/кв.м

Описание:

Grafiprint FLOORPR e меко каландрирано мономерно бяло ПВЦ фолио за печат, със специален слой против хлъзгане. Фолиото може да се печата на солвентни /eco, mild/hard/, латекс и UV принтери. Лепило, което е лесно отстраняемо, полу-перманентно е чувствително на натиск и е на основата на акрилна дисперсия. Лепилото е защитено от висококачествена силиконова хартия.

Филм: 230 микрона тънко мономерно каландрирано бяло ПВЦ фолио, устойчиво на изтъркване, със специален анти-хлъзгащ слой.

Лепило: отстраняемо, полу-перманентно, чувствително на натиск, акрилно лепило, на дисперсионна основа.

Гръб: бяла силиконизирана хартия 120 гр/м² 

Grafiprint FLOOR фолиото е специално създаден за принт, който трябва да се апликира върху под. Има специален анти-хлъзгащ слой, който ограничава риска от подхлъзване. Направените тестове, в съответствие с Британския стандарт 7976 показват много нисък риск от хлъзгане при сухи условия. FLOOR фолиото за под е предназначен за вътрешна употреба. В случай, че се изпалзва при външни условия, не може да се гарантира антихлъзгащия ефект, поради влагата. /когато вали дъжд/ Моля, бъдете внимателни и при вътрешната употреба, когато е влажно. Grafiprint FLOOR може да се използва и за традиционни вертикални апликации при външни условия /не на под/. При тези обстоятелства, очакваната трайност е от 1 до 2 години. При вътрешна употреба животът на фолиото се увеличава до няколко години. Класифициран R10

 

 

Статус: В наличност

Характеристики:

Технически характеристики на Grafiprint FLOORPR на английски


Каталог:

Технически характеристики на Grafiprint FLOORPR на български