материали за реклама

Български English
  • Над 50 цвята PVC фолиа Над 50 цвята PVC фолиа
    Богат избор от PVC фолиа за всички цели.
  • Над 50 цвята PVC фолиа Над 50 цвята PVC фолиа
    Богат избор от PVC фолиа за всички цели.

Фосфоресцентен ламинат Grafiprint GL

Едрова цена: по оферта
Цена: 36 лв/кв.м

Описание:

Grafiprint GL /Glow laminate/ e мек каландриран полимерен каст ПВЦ ламинат, гланц, със специални фосфоресцентни елементи. Тези елементи правят белите части от принта да светят в тъмното, след осветяване за известен период от време. Лепилото е чувствително на натиск перманентно и акрилно, което е защитено от висококачествена силиконова хартия. Grafiprint GL е специално създаден за защита на дигитално напечатани принтове, които трябва да светят в тъмното /в процес на патентоване/.

Филм: 70 микрона тънко гланцово полимерен каст ПВЦ фолио, устойчиво на изтъркване, със специални фосфоресцентни частици. Фолиото показва отлична резистентност на химически продукти, влажност или мръсотия.

Лепило: перманентно, чувствително на натиск, на солвентна основа акрилно лепило. Това лепило не влияе на принта.

Гръб: силиконизирана промазана хартия 120 гр/м² 

Grafiprint GL ламинатът за графики е специално създаден за принтове и графики, на които белите части трябва да светят в тъмното, след като бъдат изложени на светлина за известен период от време. Благодарение на отличното качество да блокира UV-светлината, Grafiprint GL  ламината  е подходящ също и за дълготрайна външна употреба, при най-екстремни външни условия. Като такъв, той може да добави допълнителна резистентност на принта към UV-светлината. Предварителни тестове за съвместимост са препоръчителни.  

 

Статус: Ограничени количества

Характеристики:

Технически характеристики на Grafiprint GL на английски


Каталог:

Технически характеристики на Grafiprint GL на български